Home    >>    Blog
Tomatissims.cat, és un projecte col·lectiu de protecció de la Naturalesa mitjançant l’agricultura ecològica i biodinàmica.
Es tracta d’una iniciativa familiar finançada exclussivament amb capital privat.

Tomatissims i el GOB-Menorca - IAEDEN signen el contracte de custòdia agrària.

Blog Tomatissims Firma signatura agraria IAEDEN
Durant el 2012 les dues organitzacions van mantenir diverses reunions per redactar el contracte de custòdia agrària que finalment han signat avui en la finca Tomatissims representants de les dues entitats. Aquest acord de custòdia s'emmarca en el marc del projecte "Cultivando sinergias" de desenvolupament rural, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i pel Fons Europeu Agricola de Desenvolupament Rural..
  • Tomatissims: Com entitat ecologista per a l'estudi i la defensa de la natura, quines penseu que són els punts forts del projecte Tomatissims?
  • GOB-Menorca – IAEDEN: Destaquem que Tomatissims és un projecte de producció agrícola ecològica i biodinàmica, arrelat al territori i per tant que aposta pels productes de qualitat i de proximitat que construeixen país. A més valorem que vosaltres creieu fermament en el vostre projecte.
  • Tomatissims: Quin és a partir d'ara el vostre compromís amb Tomatissims?
  • GOB-Menorca – IAEDEN: El que us oferim és assessorament per a la gestió de la vostra finca i promoció del projecte i dels vostres productes.

Fruit d'aquest acord us deixem l'informe elaborat i us anuciem que ja comencen a arribar les primeres aparicions en mitjans especialitzats.