Home    > >    Política de privacitat
Tomatissims.cat, és un projecte col·lectiu de protecció de la Naturalesa mitjançant l’agricultura ecològica i biodinàmica.
Es tracta d’una iniciativa familiar finançada exclussivament amb capital privat.

Política de protecció de dades

En Tomatissims ens comprometem a salvaguardar la privacitat de les dades personals introduïdes a través de la nostra pàgina web. Ens acollim a la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades) i garantim i protegim la intimitat de les persones amb les que treballem.

Què fem amb la informació personal?

Quan fas una petició de contacte o et subscrius al nostre newsletter, et demanem les teves dades bàsiques personals i de contacte, amb l'objectiu d'identificar i millorar els nostres serveis i actuacions.

D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, així com en matèria de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, el usuari / a accepta que les dades personals que faciliti a través del web tomatissims.cat seran objecte de tractament i incorporades en un fitxer titularitat de Tomatissims del qual som responsables com a entitat.

La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat gestionar les sol · licituds que facis amb Tomatissims via online i complir les obligacions legals de l'organització en matèria de protecció de dades personals, així com-si escau-altres finalitats que s'indiquin en els formularis del lloc web on es demanen les teves dades.

Les dades que et demanem en els formularis de recollida tindran caràcter obligatori llevat que s'indiqui el contrari. En el cas que no ens facilitis les dades sol · licitades amb caràcter obligatori, no podrem tramitar el servei demanat mitjançant aquesta via.

En Tomatissims ens comprometem al compliment de la nostra obligació de secret de les dades de caràcter personal i del nostre deure de tractar amb confidencialitat, i assumim, a aquests efectes, les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de dades de caràcter personal, i altra legislació aplicable.

El titular de les dades personals s'ha de dirigir per escrit a info@tomatissims.cat o dirigir-se al domicili social de l'organització, per l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició relatiu al tractament responsabilitat de Tomatissims, indicant en l'assumpte 'LOPD' i acreditant la seva identitat.

Navegació anònima a través del lloc web

Només obtenim i conservem la següent informació dels visitants del nostre lloc web:

  • El nom de domini del proveïdor (PSI) i / o adreça IP que els dóna accés a la xarxa.
  • La data i hora d'accés a la nostra web.
  • L'adreça d'Internet des de la qual va partir l'enllaç que dirigeix al nostre web.
  • El nombre de visitants diaris de cada secció.

La informació obtinguda és totalment anònima, i en cap cas pot ser associada a un / a usuari / a concret / a i identificat / da.

Mai cedirem, vendrem ni llogarem les teves dades a altres organitzacions o bases de dades.

L'únic cas en què cedim informació personal dels nostres clients a altres empreses o organitzacions.

Sempre que ho desitgis podràs accedir, actualitzar o esborrar la teva informació

Només t'has de posar en contacte amb nosaltres:

Envia'ns un correu electrònic a info@tomatissims.cat