Home    > >    Nosaltres
Tomatissims.cat, és un projecte col·lectiu de protecció de la Naturalesa mitjançant l’agricultura ecològica i biodinàmica.
Es tracta d’una iniciativa familiar finançada exclussivament amb capital privat.
Nosaltres
El grup de persones que desenvolupem Tomatissims, tenim la motivació i el compromís de contribuir a millorar el nostre país, la nostra societat i el nostre món, mitjançant aquest projecte.
Tots som professionals que procedim de camps diferents del món laboral i estem en etapes diferents de la vida. Tots estimem la Natura com una prolongació de nosaltres mateixos. A tots ens agraden els aliments ecològics i de qualitat que es produeixen contribuint a la conservació de la Biodiversitat i del paisatge.

Cati

Des de petita la meva passió han estat les flors, les plantes i els animals. Al casar-me, el meu pare em va donar aquest camp. Un tros del que se’n deia el camp de l’Abad. Al principi, juntament amb el meu marit l’Albert, ens vàrem dedicar a criar i vendre gallines, pollastres, oques i conills. Més tard vam ampliar la granja per l’engreix de porcs. Per aquella època, vam ser dels primers petits pagesos en cultivar pomeres a Sant Pere Pescador. Després de tot això hi he cultivat pressecs i nectarines. Actualment, tinc més de 80 anys i segueixen agradant-me les plantes i a l’estiu cuido el meu hortet. Des de fa uns anys he recuperat una altra afició meva com és el dibuix i la pintura.

Anna

Vaig nèixer a la finca l’any 1961. Aquí hi vaig passar la meva infància i juventut, envoltada de pomeres, presseguers i altres arbres fruiters.
Sóc mestra d’educació infantil des dels 22 anys. Al emancipar-me de la meva familia em vaig distanciar una mica del que significa la vida al camp.El fet de conèixer el meu company Vicent em va tornar acostar al món rural.
El seu entusiasme s’encomana, així és que quan se’ns va presentar l’oportunitat d’adquirir el camp del costat, ens vam abocar posant-hi molta energia, per ampliar la nostra finca i sobretot, per conservar net de contaminants i per gaudir del què considerem, ara sí, casa nostra.
Les cuques de llum vam arribar després. Em va fer molta il•lusió la nit que les vaig veure. Ha estat una autèntica sorpresa, després de més de 10 anys d’agricultura ecològica. M’agrada collir i sobretot menjar les nostres tomates.

Carol

Sóc una hondurenya de 27 anys que va venir a Catalunya buscant un futur millor.
Visc a la finca de Tomatisisms i cuido de la Cati. És un treball que m’agrada molt.
A més a més col•laboro amb el projecte. M’agrada molt l’agricultura ecològica perquè no s’utilitzen productes químics per als cultius i així els aliments són de millor qualitat per les nostres vides. A més a més es contribueix a recuperar, conservar i protegir la flora i fauna del país.


David

Vull ser dibuixant i tinc més de quaranta anys.
Passo cada dia davant de la finca i sóc amic de la família.
M’ha agradat fer-los feliços amb els dissenys que m’han encarregat i penso continuar col·laborant en el projecte.

Héctor

Sóc enginyer de software de professió i un amant de la natura. M’agrada la bona taula i per mi és molt important saber què mengem i com es produeixen els aliments.
Per mi, el projecte Tomatissims, és una manera de mantenir-me en contacte amb la natura, al temps que tinc cura d’ ella en la mesura de les meves possibilitats.
Sóc part responsable del web que estàs visitant, si tens qualsevol suggeriment per millorar-la, no dubtis en contactar amb nosaltres aquí.

Robert

Membre (jubilat) del “Conseil National des Ingénieurs et Scientifiques de France“.
Fundador del “Centre Hydrotechnique“.
Sóc francès, enginyer oleohidràulic i traductor de Tomatissims.
Les meves activitats professionals m’han portat a intervenir en empreses internacionals molt diverses dels sectors de l’acer, envasat d’aigua mineral, tuneladora, maquinaria agrícola, mineria, paper, maquinaria d’obres públiques, fàbriques de neumàtics, grues, avions civils i militars, etc. Els meus clients m’han demanat sempre actuar respectant el medi ambient, limitant els impactes i residus, reciclant l’aigua, estalviant energia i utilitzant productes que no contaminin. Aquest comportament és el fruit del sentit comú i també el nostre deure amb les generacions futures. .

Vicent

Em guanyo la vida ensenyant ecologia, genètica, citologia, geologia, agronomia...i vull pensar que també, alguna cosa més. Sóc professor d’institut.
En l’àmbit personal, fa molts anys que vaig descobrir l’experiència enriquidora de l’agricultura.
Tinc 39 anys i amb els meus amics i la meva familia desenvolupem el projecte Tomatissims per produir aliments de qualitat que cuiden de les persones i per protegir la Naturalesa i el Paisatge del nostre país.


Imatge corporativa
Targetes de presentació