Home    > >    Clients
Tomatissims.cat, és un projecte col·lectiu de protecció de la Naturalesa mitjançant l’agricultura ecològica i biodinàmica.
Es tracta d’una iniciativa familiar finançada exclussivament amb capital privat.


Aquesta és la secció destinada a les persones i empreses que confien en Tomatissims, per la qualitat dels nostres productes, per la gestió agroambiental, pel respecte a la Naturalesa,... és el nostre agraïment a tots ells.

Proveïdors
Planas Maquinària i Serveis
Planas Maquinària i Serveis

Empresa comercialitzadora de maquinària de jardineria i forestal.

Empordà Guia
Empordà Guia

L’[ut] Essencial Empordà Guia és una revista cultural, una guia turística i una agenda de lleure i cultura que us apropa i et ( re) descobreix llocs, natures, persones, històries, tradicions, novetats, arts, entreteniments, establiments, serveis, productes... de l'Alt i Baix Empordà, ofereix una cuidada selecció de l'oferta cultural, gastronòmica, turística i de lleure, que complementa amb articles que aprofundeixen en el seu coneixement i entrevistes a persones que amb la feina mantenen o milloren el ric panorama empordanès.

Transempordà S.L.
Transempordà S.L.

Transempordà es una empresa de transport de mercaderies que només desitja servir el client amb una garantia absoluta de qualitat i seguretat, com fa cada dia des que va néixer.

Copisteria Esteve
Copisteria Esteve

Empresa creada l'any 1989 a Figueres dedicada a reprografia i arts gràfiques. Actualment ofereixen un gran ventall de serveis gràfics com impressió gran format, disseny de logotips, expositors, displays i retolació per empreses, vehicles i botigues.

Col·laboradors
Biodiversidad Virtual
Biodiversidad Virtual

Biodiversidad Virtual és una plataforma ciutadana que recopila dades on line de la biodiversitat mitjançant la fotografia digital georeferenciada


Fundació Privada Altem
Fundació Privada Altem

La Fundació Privada Altem és l'entitat de referència en l'atenció de persones amb discapacitat intel · lectual a la comarca de l'Alt Empordà. Ens proporcionen el brancatge recollit de la poda d'arbres que després nosaltres transformem en biomassa per realitzar encoixinats en els cultius.


AGA - Apicultors Gironins Associats
AGA - Apicultors Gironins Associats

AGA.- "Apicultors Gironins Associats" es l'agrupació d'apicultors de la província de Girona que fou creada a fi que tots els seus membres, apicultors professionals o aficionats es beneficiín de formar part d'un conjunt, ja sia en forma de documentació tècnica, xerrades, ajuts de l'estat...


Apicultors Ecològics Associats
Apicultors Ecològics Associats

Apicultors Ecològics Associats es va crear l'any 2010 amb la finalitat d'impulsar l'apicultura ecològica a Catalunya, tot aplegant un grup d'apicultors, abellaires i amants del món de les abelles en general, sensibles a una manera de gestionar les abelles diferent.